среда, ноември 29, 2023

Колемишевски: Ја задолжуваш државата со милијарди евра за фасади, споменици и жални врби, а...

“Генијалните” економски умови во ДПМНЕ го предлагаат следново: Втората мерка е веднаш да се интервенира во вториот задолжителен приватен пензиски фонд и средствата, во висина...

Сведоштво на маж чија жена ја спасил Филипче: Тој е најпозитивен пример за доктор...

Пред 7 години сопругата на 31 годишна возраст доби прскање на анеуризма во мозокот (нема да пишувам за голготата додека не примија на одделение...

За сите оние кои сеуште мислат дека Covid-19 е измислено нешто и безгрижно се...

За сите оние кои сеуште мислат дека Covid-19 е измислено нешто и безгрижно се мешаат во групи, одат на разни настани полни со луѓе,...

Спасов: Благодарност до Унгарија што го чува најголемиот македонски вирус во Будимпешта

Благодарност до Унгарија за помошта, но и за тоа што го чува најголемиот македонски вирус во Будимпешта на кој му додели и политички азил☺ Во...

Дали Мицкоски знае кој е навистина кандидатот за пратеник од Крушево?

Ме повикува а лаже! Да не манипилира осудениот криминалец со моите сограѓани, објавување на вистината следи по завршување на вонредната состојба, сега ни се приоритет...

Цветанов: Кога заради режимот бев целосно изолиран и отфрлен, Зоран Заев ми го спаси...

Секогаш ја објавувам оваа слика кога му треба поткрепа и подршка на мојот Пријател, Другар, ЛИДЕР и ЧОВЕЧИШТЕ Зоран Заев. Многумина ми пишале дека е премногу...

Најчевска за Мицкоски: Ова е веќе на ниво на лудило

Ахахаха. Јас знаев дека нашите партиски водачи патат од Наполеонов комплекс, ама ова е една сосема нова димензија. Мицкоски влегол во филомот на Исус Христос...

Христоски: Игоре, каде беше Крушево цели 11 години, а каде е сега, вие сте...

Игоре, не само што не ти кажаа тие што те пуштија по вода и шетаа низ Крушево, туку и те излажaа за СЕ', каде...

Георгиевски: Во ВМРО-Дпмне се најголемите платеници на Бугарските служби

Ајде уште еднаш да појаснам зошто очигледно некои луѓе потешко разбираат: Во 2014 година во време на влада на ВМРО-Дпмне,премиер Никола Груевски со пари од...

Татенце го вработил, му дал плата, му купил стан, а сега Мицко пораснал, па...

Мицкоски се нуди за помош на владата, се расфрла со милијарди евра, нуди решенија за пандемијата за која сите иоле нормални и разумни луѓе...

Последни вести

Избор на уредникот