Апашиев и Мицконенко фатија магла од локални избори во Штип!
Дали така им наложи заедничкиот газда?!?

Мицконенко изјава:
“Имајќи ја во предвид оваа апокалиптична состојба со КОВИД-19 пандемијата…”

Богојески одговор:
“Единствено нешто апокалиптично во земјава е ВМРО ДПМНЕ со тебе на чело!”

П.с. Во исто време палатистите на Мицконенко бара генерални предвремени избори, што значи Короната според нив не постои?!?
Па ово нема ни у Београду!
ФБ статус на Петар Богојески