Во цел свет има патеки од чакал во парковите како природен материјал!
Температурата летно време со асфалтот ќе се зголеми за неколку степени.
Ова е нешто слично како на Груевски идеата да се стави парапетче од 5цм околу Охридско езеро за кога ќе се донесе песок од Грција да не го земале брановите.
ФБ статус на Стефан Богоев