Кога го читаш Антонио Милошоски, не можеш да сфатиш дали човекот отишол во Вашингтон да лобира за, или против добивање датум за почеток на преговори со ЕУ.
Одвратен е начинот на кој вмровските пулени се радуваат на бугарското вето.
Не знам што е полошо – ситењето на несреќата на сопствената држава или тоа што тие се “патриотите” на политичката сцена?
Не – дефинитивно, најлошо е што се’ уште има луѓе кои веруваат во нивните г*мна.
Одличен проект, Антонио!!1! Бугарија се гордее со тебе.
ФБ статус на Павле Богоевски