Браво за Никола Димитров!
Секоја чест за Димитров и сите членови на Владата!
Тимот на оваа Влада работи и се залага Максимално. Цела Влада работи за доброто на секој граѓанин!

Среќа што не е времето на власт од ДПМНЕ, верувајте, сите ќе беа зафатени со правење пари за време на криза бидејки се воени профитери во душа.
На пример, Милошевски ќе се фокусираше како да купи 2-3 објекти за амбасади по тројно поскапа цена, да нарача некоја пресуда за да се опљљчка или купи некој Авто мото сојуз, или да уништеше нечиј живот со нарачка на лустрација без основи. ДПМНЕ немаат чувства за народ и мака на народ, па макар и за време на епидемија, бидејки тие се погнасни и пострашни од епидемија.

Море секој што ќе ми каже дека сите се исти, или сам нека се брише од кај мене од профил или јас ќе го блокирам.

Сите подржувачи на ДПМНЕ се исти гадови од интерес како и самото раководство, заслепени од личен интерес.

Тоа се потврди со фактот што Мицко не се огради од режимот, ќути за сите злосторства, а го стави на листа за пратеници осомничениот криминалец Милошевски, за да го крие позади пратенички имунитет.

Е НЕ СЕ СИТЕ ИСТИ!

ФБ статус на Ване Цветанов