ДПМНЕ- Империја
За законот за Јавното Обвинителство во име на ДПМНЕ преговара Панче Тошковски кој е зет за внука на Цветан Панделевски- Пелистерка еден од главните ликови во Империја.
Главен спонзор на ДПМНЕ на претседателските избори беше Орце Камчев првообвинет во Империја.
Панче Тошковски само формално преговара во име на ДПМНЕ за законот на ЈО.
Преговара за Империја.
ДПМНЕ е целосно ставено во улога на извршител на Империја- Орце Камчев, Цветан Панделевски.

ФБ статус на Боби Илевски