Трајко Славевски не само што не и го зема микрофонот туку и аплауз и даде на Данела за буџетот. Јас немав дилема за нераскинливата врска ВМРО-ДПМНЕ и Данела, како што немам дилема и дека не само што ќе нема Модерно Скопје туку развојот уште побрзо ќе стагнира. Верувам, синоќешната разврска ќе биде лекција и за оние кои поверуваа дека Данела е скарана со Мицкоски.
ФБ статус на Јани Макрадули