Арсовска му откажа “идеолошка љубов” на Мицкоски, а Оливер Андонов директно ќе го напаѓа лидерот на партијата. Ајде, време беше, да видиме конечно од што се идентитетски, вредносно и политички направени. Да ги слушнеме еднаш од внатре (или од надвор) во што веруваат, за што сонуваат и каква Македонија гледаат.
Доста слушавме празни фрази, флоскули и лабараториски соопштенија. Ајде браќа, време ви е за класна и емаципаторска политичка борба “унутар партије”.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ