Зошто на Мицкоски му фали уште време за пролонгирање на избори? Па чекајте, мајку му, што правеше опозицијата три години ако им треба уште време за консолидација? Три години се спремаат да го победат Заев, за сега да велат дека им треба уште време, и уште треба да ги слушаме кајшто велат дека им треба уште две недели, па им треба уште месец дена, па уште три месеци. Или може чекаат на некој маѓионичар со стапче да го руши Заев?

Што правеа овие несреќи три години во опозиција ако им треба уште време? Во право е Заев кога вели дека тие не сакаат избори. Не сакаат затоа што ќе влезат во искушение да покажат колку реално вредат пред граѓаните. Немаат рејтинг за да го победат Заев, тоа е вистината, и тоа ги плаши.

ФБ статус на Ненад Јовановиќ