Каков шамар за дпмне и нивните лаги-нема закон за амнестија!!
Денеска сите пратеници од СДСМ гласавме против потребата да се донесе Закон за амнестија со кој ќе бидат опфатени и осудените од случајот „Монструм“ за Смилковското Езеро. Ние отворено стоиме на ставот дека оправдувањето на Лога дека со законот ќе се растеретат затворите – не е издржано.

ФБ став на Мартин Костовски