Единствено можно сузбивање на КОВИД-19 пандемијата е преку кооперација.
Соработка на локално,национално,регионално ниво!
Во оваа криза ЕУ ја докажа својата моќ да спојува.
Единствено кај нас,единствено вмро дпмне ја користи кризата за натпревар!
Толку околу државничкиот однос на ВМРО-ДПМНЕ и Мицкоски.

ФБ статус на Костадин Костадинов