Струмица е спремна!
На 15 ти Јули, ќе победи одговорноста, решителноста, ќе победи знаењето и мудроста!

Да не ја заборавиме онаа нашата,

Ќе ги победиме толку силно, што лавот од логото на фејк њуз ВМРО ќе замјаучи!

ФБ статус на Костадин Костадинов