Срам да ви е колеги од Вмро-Дпмне, срам да ви е ❗️❗️❗️
Излеговте од салата и повторно не дадовте поддршка да може да се работи за донесување на 5-ти пакет антикризни мерки
Некој нема струја да плати, некој нема да преживее, а вие се иживувате со нашиот народ 😡
Од вечерва не заслужувате да ве нарекуваат народни пратеници, вие сте се само не народни

ФБ статус на Мартин Костовски