Мицковски призна дека вчера намерно блокирале у Собрание и дека така ќе продолжи во иднина, ги навреди сите, и ги нападна ставовите на америчката амбасадорка. Дури и еден врвен новинар остана со многу чуденки. А, да и 17 пати рече дека некој се препелкал. Уличен речник и бледа реторика, невидена за еден политичар.

ФБ статус на Јани Макрадули