Прво не беше информиран дека здравствените работници беа навреме снабдени со заштитни маски и ракавици. После не беше информиран дека за време на полициски час не смее да оди во теретана. Сега не е информиран дека не смее да седи во затворен дел на кафеана. Утре нема да разбере дека заради серијата на скандали и глупости, сопартијците го смениле од лидерската позиција.
И како сега на елементарно неинформиран политичар да му се даде доверба да ја води државата?

ФБ  статус на Зоран Милошески