Секој има право на протест.

Ние од институциите имаме обврска да ги решаваме проблемите.

Протестите нека бидат мотив за институциите да се подобруваат во работата.

А, ВМРО-ДПМНЕ нека седи на страна од средношколците, од глава им се удира.

ФБ статус на Марјан Забрчанец