Четврти ден, нови исплати на субвенции

Денес се исплатија субвенции за градинарско производство.

До вчера, односно за 3️ дена исплативме за 40.000 корисници на субвенции, а денес 4 ден достигнавме над 50.000 корисници на субвенции да исплатиме.

Сите тие субјекти кои ги очекуваа овие исплати нека ги прегледаат своите сметки!

Продолжуваме со навремени исплати на субвенциите и без селекции , за сите тие кои ги исполнуваат условите!

ФБ статус на Абдул Селам Селами – заменик директор на АФПЗРР