Фатмир Битиќи

Неколку пати го следев Фатмир Битиќи во дебати на економска тема и секогаш ме одушевува. Искрени честитки.
Ретко образован, елоквентен и воспитан. И во дебата со Трајко Славевски му држи лекција од економија.

ФБ статус на Ѓорѓи Спасов