Пријателе од ВМРО ДПМНЕ

Ако со пари од непознати извори си ја финансирал партијата не може да зборуваш за чесност. Ти си криминалец.
Ако со украдени пари и пари стекнати од корупција си изградил “бела палата” за свое партиско седиште не може да ти се верува дека ќе ја спречуваш корупцијата.
Ако со пари од странство ги финансираш партиските медиуми и портали не може да говориш за независност и патриотизам.
Ти си криминалец кој бара власт за украденото да го задржи и лажно да проповеда.
А ако си направил и обид за убиство на својот конкурент ти си насилник и мафијаш кој не може да говори за мир, единство и прогрес.
Може не ти се допаѓа. Ама тоа вистината.

ФБ статус на Ѓорѓи Спасов