Врвна демагогија на Мицковски.
Експертите работеа со Десковска на законот.
Тој не сака Закон и затоа вели нека се договорат експертите Каракамишева и Камбовски и ние тоа ќе го прифатиме. А ако не се договорат во групата што ја предлага со надгласување ли предлага да дојдат до предлог?
Се е тоа евтина демагогија за да се спасат сите обвинети од СЈО и да се заборави на криминалот од бандата на Грувски на кого Хидро Мицко му беше советник за дебели хонорари.
ФБ статус на Ѓорѓи Спасов