Неинвентивните обиди на опозицијата да ќари некој политички поен на маката на граѓаните, преминуваат во жива досада и перверзија. Денеска дури и Талибанците најавија дека заради коронавирусот ќе прогласат прекин на огнот во Авганистан, само домашниве „талибанци“ никако да ги замаскираат злобата и болната амбиција за власт по секоја цена.
*Не паѓа снегот да го покрие брегот, туку да ги открие трагите на ѕверот.

ФБ статус на Зоран Милошески