Мицкоски и пратениците на вмро-дпмне или Али Баба и 44 разбојници?
Поддршката кон граѓаните во овој период е неопходна.
Не изненадува фактот што ВМРО-ДПМНЕ блокира се што значи помош и поддршка.
Изненадува тоа што во услови на пандемија тие организираат протести и директно го загрозуваат здравјето на граѓаните.

ФБ статус на Костадин Костадинов