Медената коалиција ги натера двокатните кинеско-скопски автобуси да штрајкуваат пред Влада. Медарите од ДПМНЕ и од Град Скопје повторно промашуваат. Овој пат адресата. #ТртНаместоБрт
ФБ статус на Марјан Забрчанец