Уште еден комплетно асфалтиран пат во Крива Паланка – жителите на населба Мизовски ливади чекорат по нов асфалт.

301373513_396085702638870_5739159933956126086_n

Денеска увид на овој инфраструктурен проект извршија министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и првиот човек на општината, Сашко Митовски.
-Инвестираме во инфраструктурата со поддршка од Владата на РС Македонија и се грижиме за сите граѓани, порачаа надлежните.
Патот е асфалтиран преку ТАВ програмата, за крак 2 и крак 4 вложени се 14 милиони денари.