МИЦКОВСКИ ДАДЕ НАЈЛУДА ИЗЈАВА НА ПОЛИТИЧАР ВО СТОЛЕТИЕВО!

НЕ СЕ СОГЛАСУВА СО ОЦЕНКИТЕ НА ЕУ ЗА УСПЕШНОСТА НА РЕФОРМИТЕ КОИ ГИ ОСТВАРИ ВЛАДАТА НА ЗАЕВ, АМА СЕ СОГЛАСУВА СО ЗАКЛУЧОКОТ ДЕКА МАКЕДОНИЈА ГИ ИСПОЛНИЛА УСЛОВИТЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ!

ОВАА ЛУДА, НЕЛОГИЧНА И КОНТРАДИКТИРНА ИЗЈАВА МОЖЕ ДА ЈА ДАДЕ ИЛИ ЛУД ИЛИ УЦЕНЕТ ПОЛИТИЧАР ОД ГРУЕВСКИ И МАФИЈАШИТЕ ОД ВОДСТВОТО НА ВМРО ДПМНЕ!

ФБ статус на Тито Беличанец