четврток, декември 2, 2021
zoran milosevski

Другарки и другари, ќе го барате Заев со боринче!

Промените се составен и неизбежен дел од животот. И тоа, во секој негов сегмент. Оттаму, нивното повремено доаѓање не треба да го сфаќаме како...

Максо завршува во прегратките на ВМРО-ДПМНЕ

Опиен од моменталната популарност, тој јасно ги разоткрива причините за неговото разидување со СДСМ. Тој е дел од оние што го прават СДСМ ист...

Николовска: Ни се смачи на сите да слушаме и гледаме критики од незадоволни земјоделци...

50 милиони евра годишно за земјоделски субвенции, а сите земјоделци незадоволни и критикуваат?! ИПАРД, мерки, Млад земјоделец, Рурална жена, ФИТР, Економија...европски пари, субвенции од сите...

Oстанува уште да се реализира идејата на Грујо: Македонија да има излез на море!

Заради нелегално работење, без договори за концесија и надвор од сите законски процедури, заради градење објекти и узурпирање државно земјиште во заштитената зона на...

Жерновски за ВМРО-ДПМНЕ: Големата “грижа” за Охридското езеро им траеше до… изборите, што е...

Големата “грижа” за Охридското езеро им траеше до… изборите. Што е сега веќе битен УНЕСКО, не важи тоа што ронеа крокодилски солзи и критикуваа....

Богоевски: Не би штетело ВМРО-ДПМНЕ да престанат да ја крадат државата, дури и од...

Со денови, вмро и нивните мегафони правеа галама и плачеа околу „политичкиот прогон“ на таткото на Јаулевски, обезбедувањето на Мицкоски и остатокот од бандата...

„Што барате вие тука, господине Мицкоски“?

Христијан Мицкоски повеќе денови наназад ги крстосува општините, во кои неговата ВМРО-ДПМНЕ победи на локалните избори пред три недели. Уште неседнати асолно во канцелариите,...

Јордановска кон невакцинираните и непрележаните: Патетични сте, на душа носите многу животи

За невакцинираните и непрележаните! Бидејќи сте толку решени дека оваа чума нема да допре до вас, да ве потсетам - многу од нас со...

Јовановиќ: Заев и кога не е тука, тука е

Видете вака, пријателчиња. Заев заминува. Што може да остане? Ако не се нашите "китајгороди" (антиевропјани) и "еуромахала" (еуроентузијасти) желни за што побрза борба за...

Богоевски за Арсовска: Цел свет и вели дека БРТ е решението за сообраќајната гужва...

Цел свет и' вели дека БРТ е решението за растеретување на сообраќајната гужва во Скопје. Таа упорно вели "Не, решението за гужвата се 250 нови...

Последни вести

Избор на уредникот