Твит објавен од профилот Рецепционерот Таљат:
Крешник, Талат и директори од МЗШВ од ДУИ на партиска средба во Дебар, со службени возила, со флешери со сФе! Затоа време е ДУИ после 17 години да замине во опозиција!