Sasko Mitovski

Од дневните политички збиднувања редно е да споменеме дека денеска преставниците на ок вмро дпмне Крива Паланка при нивната посетата во село Нерав и село Огут беа пречекани со затворени врати и наидоа на два пропаднати собири со граѓаните на овие две села каде што практично не им се појави ниту еден човек.

Искрено ми е мило што во само 2 години граѓаните препознаваат разлика што значат искрени намери, искрени политики и искрени заложби со видливи резултати за овој регион и наспротив она што значеше 11 години владеење со страв,притисок и лажење без притоа да не закова една шајка за овој регион.

Ги поздравувам сите храбри и одважни селани од ПОБЕДНИЧКО село Нерав и ПОБЕДНИЧКО село Огут и им се заблагодаруваме на сетта досегашна подршка.

Сашко Митовски