Ме повикува а лаже!
Да не манипилира осудениот криминалец со моите сограѓани, објавување на вистината следи по завршување на вонредната состојба, сега ни се приоритет граѓаните не таа……
Кој лаже, фалсификува, краде и признава вина и е осудена за тоа додека била Директор и после неа на Гимназијата, допрва ќе видат граѓаните!?
Зошто се закашкани овие нерегуларности треба да се произнесат соодветните институции…..
Дали Мицкоски знае кој е навистина кандидатот за пратеник од Крушево?
Продолжуваме по завршување на Вонредната состојба……

ФБ статус на Томе Христоски, градоначалник на општина Крушево