Еве зошто сум на страната на Зоран Заев: “Барам чист мандат за целосно да се посветиме на економијата”.

Го реши нерешливото: името. Не помири со комшиите; не внесува во НАТО, а се поизвесни се – некаде во мај – директните преговори со ЕУ.

Претходно го руши Груевски, не ослободи нас граѓаните, бомбардираше тогаш кога во оваа земја не смееше да се писне, тогаш кога се шепкаше и тогаш кога глави на рамена летаа.

А денес, после се’, ни бара чист мандат за зајакнување на земјава економски.

Зоране, сам не си! А на 12 април ќе почувствува шљамот на Мицкоски колку Зоран не е сам.
ФБ статус на Ненад Јовановиќ