Ахахаха. Јас знаев дека нашите партиски водачи патат од Наполеонов комплекс, ама ова е една сосема нова димензија.
Мицкоски влегол во филомот на Исус Христос спасителот.
Ахахахаха.
Знам дека треба да се води позитивна кампања и да се нудат работи наместо да се критикуваат, ама ова е веќе на ниво на лудило.
Мислам дека ниту еден народ не заслужува вакви властодржци.
Ахахахахаха.

ФБ статус на Мирјана Најчевска