Сите грешиме, ама утките што ги направија Наќе Чулев, Рашела Мизрахи, Невенка Стаменковска, Цветан Трипуновски и Гордана Димитриеска Кочоска, од ДПМНЕ за една недела, комотно може да ги номинираме за гинисов рекорд во категоријата направени утки.

Одлична можност за граѓаните да се уверат за слабиот човечкиот капацитет, елементарното непознавање на законите и за безидејноста на ДПМНЕ.

ФБ статус на Костадин Костадинов, потпарол на СДСМ