Благодарност до Унгарија за помошта, но и за тоа што го чува најголемиот македонски вирус во Будимпешта на кој му додели и политички азил
Во спротивно, Мицковски уште ќе беше само негов советник а не лидер на партија кој прави многу поголеми глупости од него.
Да ни останеше корона Грујо во Македонија до сега може би ќе бевме во Унија со Русија и Кина и наместо Северна Република Македонија ќе се викавме Јужна Република Српска.

ФБ статус на Ѓорѓи Спасов