Членот на Централниот одбор на СДСМ Љупчо Николовски денеска го помина денот меѓу своите сограѓани.
Тој потенцира дека енергијата во градот е одлична, граѓаните даваат силна поддршка за напредните политики. Паланчани знаат дека глас за Стево е глас за сигурна, европска иднина.