Вечерва преполн градскиот плоштад во Крива Паланка.
435746415_832061835627003_5046320955656197072_n
Голем број кривопаланчани дојдоа на граѓанскиот митинг на СДСМ на кој беше претсавена програмата на кандидатот за претседател Стево Пендаровски.
436197683_832061708960349_280808286608850626_n
– Бев претседател кој го препозна и го награди талентот на младите луѓе со доделување на признанието „Успешни млади“. Придонесував кон вреднување на трудот и знаењето на младите научници, уметници, таленти, креативци. Верувам дека само така ќе ги поттикнеме да достигнуваат нови успеси со кои, како држава, ќе се гордееме, посочи кандидатот за претседател Стево Пендаровски од градскиот плоштад во Крива Паланка.
436261243_832061882293665_2195732005947935223_n
Од граѓаните на Крива Паланка, Пендаровски побара на 24 април да го заокружат бројот 1, бидејќи ќе продолжи да ги вреднува квалитетните млади луѓе.
436257673_832061798960340_6555456351086062856_n436261243_832061882293665_2195732005947935223_n435967307_832061745627012_6621232949053672726_n435888844_832061992293654_4338498201616992918_n435879616_832062005626986_3502546202878535301_n435757018_832061725627014_8267422055698754155_n435664412_832062062293647_8322011979293509005_n