СДСМ им честита на Алтин Тола и Едмонд Османи и го поздравува нивниот избор за администратори на административните едници Острени и Требиште во во областа Голо Брдо, Република Албанија.

Македонската заедница во Голо Брдо доби вистински претставници кои ќе се грижат за развојот и напредокот на административните единици и ќе работат во интерес на сите граѓани.

Убедени сме дека Тола и Османи совесно, професионално и чесно ќе си ја вршат својата работа на нивните особено важни функции.

СДСМ им стои на располагање на Тола и Османи за секаков вид соработка што ќе значи подобар и подостоинствен живот за граѓаните