Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски заедно со градоначалникот на Крива Паланка Сашко Митовски денот го започнаа со добра и позитивна мисла и со молитва и добар збор од Владиката Грегориј.
– Утринско божество и спокој во манастирот Св.Јоаким Осоговски. Убав ден добри луѓе, порача Николовски.