Кампањата за парламентарните избори СДСМ Крива Паланка и кандидатот за пратеник и коносител во Изборната единица 3, Љупчо Николовски, ќе ја започнат вечерва со голема промоција во салата БРАНИТЕЛИ 2001.

Настанот е со почеток во 19 часот, а кривопаланчани масовно се подготвуваат да му дадат поддршка на Николовски.

-Време е да му возвратиме на нашиот Љупчо за сѐ што направи за Крива Паланка, велат граѓаните.