Заедно ќе ја зајакнеме македонската економија – поддршка за граѓаните – за македонските производи и услуги, истакна министерката за финансии, Нина Ангеловска.

За кого, кога, како, каде, колку и останати корисни информации за домашна платежна картичка “Купувам домашно”, истакна Ангеловска.
kupuvam domashno1kupuvam domashno 2kupuvam domashno4kupuvam domashno5kupuvam domashno 6kupuvam domashno7