Ароганцијата на Силјановска на најсилно
Стево не го паметела како добар студент. А добрите ги паметела.
А Димитар Ковачевски имал прекар во женски род и бил никој и ништо.
Само нека продолжи со омаловажувањето. Луѓето мора да сфатат пред гласањето со кого имаат работа.
Легендата за Нарцис вели дека кога во водата ја видел својата убавина, не можел од таа глетка да се одвои и се удавил во неа
Фејсбук статус на Ѓорѓи Спасов