Чесните лидери како Заев не се за да светат вечно, туку да остварат дела на кои народот ќе се сеќава вечно.
Другите лидери беа и се се само сонца светилки кои прегоруваат после подолготрајна употреба.

ФБ статус на Тито Беличанец