Е МИЦКО, МИЦКО!
ОТИДЕ ДА БАЦИШ РАКА, И КОЈ ЗНАЕ ШТО МУ ПОНУДИ НА ДУИ ЗА ДА ДОЈДЕШ НА ВЛАСТ, АРНО АМА
АХМЕТИ ПРЕД НОС ТИ ЈА СПУШТИ “РАМПАТА”!

ФБ статус на Тито Беличанец