ЛУДИ ВМРООНИ!
КАКО ШТО СЕ БЛИЖИ ИЗБОРОТ НА НОВАТА ВЛАДА СЕ ПОЛУДИ!
АКО ЗАЕВ НЕ ВИ ЧИНЕЛ ЗОШТО ПЛАЧЕТЕ ДЕКА КОВАЧЕВСКИ ЌЕ ОДЕЛ ПО СТАКИТЕ НА ЗАЕВ!
СПОРЕД ВАШАТА ГЛУПАВА “ЛОГИКА” БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ РАДУВАТЕ А НЕ ДА МРЧИТЕ!

ФБ статус на Тито Беличанец