ПОЛИТИЧКО ДНО НА БЕСА!
БЕСА, ПОТОЧНО НЕЈЗИНИОТ ЛИДЕР ИЗВРШИ ПОЛИТИЧКИ ХАРАКИРИ НА ПАРТИЈАТА И СЕБЕСИ КАКО НЕЈЗИНИОТ ЛИДЕР!
ЈА НАПУШТИ КОАЛИЦИЈАТА ДА БИДЕ ГРАДОНАЧАЛНИК НА ТЕТОВО И ДА ВЛАДЕЕ БЕЗ МНОЗИНСТВО СОВЕТОТ!
УЧЕСНИК Е ВО ВЕШТАЧКО СОЗДАВАЊЕ НА Т.Н. “ПОЛИТИЧКА КРИЗА” ЗА ДА ГО ОНЕВОЗМОЖИ СО ВМРО ДПМНЕ И ЛЕВИЦА ПОЧЕТОКОТ НА ПРЕГОВОВИТИТЕ ЗА ВЛЕЗ НА ЗЕМЈАТА ВО ЕУ. НАКУСО ВЛЕЗЕ ВО КОАЛИЦИЈА СО НАЦИОНАЛФАШИСТИЧКА ПАРТИЈА И ЦРНАТА ЛЕВИЦА КОЈА АЛБАНЦИТЕ ГИ СМЕТА ЗА ГРАЃАНИ ОД ВТОР РЕД!

ФБ статусн на Тито Беличанец