ТОКМУ ТАКА МИНИСТРЕ!
ОБРАЗОВАНИЕТО Е ПРАВО НО И ОБВРСКА НА ДРЖАВАТА ДА ГО ОВОЗМОЖИ ОСТВАРУВАЊТО НА ТОА ПРАВО.
ЗАВРШИЈА ПОЛИТИЧКО-СОЦИЈАЛНИТЕ ИГРИ.
СОНК Е НЕСЕРИОЗНА СИНДИКАЛНА ОРГАНИЗАЦИЈА. ВЕЌЕ ФУНКЦИОНИРА КАКО ОПАШКА НА ОПОЗИЦИОНАТА ВМРО ДПМНЕ.
ОД УТРЕ НАСТАВА!

ФБ статус на Тито Беличанец