АЈ ДА Е СО СРЕЌА!
УШТЕ ЕДЕН ПОРАЗ НА ДВОЕЦОТ ГРУЕВСКИ – МИЦКОВСКИ!
СОБРАНИСКОТО МНОЗИНСТВО СО АЛТЕРНАТИВА СЕ ЗГОЛЕМИ НА 65 ПРАТЕНИЦИ!

ФБ статус на Тито Беличанец