ПОЧНА “СЕЧЕЊЕТО НА ГЛАВИТЕ” НА ДИРЕКТОРИТЕ НА СКОПСКИТЕ ЈАВНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА, ВКЛУЧУВАЈЌИ И НА КУЧКАРНИКОТ “ЛАЈКА”!
ЌЕ ВИДИМЕ КОИ ГЛАВИ ГИ ПОСТАВИ. ДАЛИ СЕ МЕНАЏЕРИ ИЛИ ВМРООНСКИ ПОЛИТИЧКИ ПРАЗНИ ГЛАВИ!
ОД ДЕНЕС НЕМА БЕГАЊЕ ОД ОДГОВОРНОСТА!

ФБ статус на Тито Беличанец