ЗАЕВ Е ЧОВЕК ОД ЗБОР СО УНИКАТЕН ПОЛИТИЧКИ ИНТЕГРИТЕТ!
Го направи политичкиот чин со кој и покажа на ЕУ дека ветувањата треба да се исполнуваат!
Заев е свесен дека СДСМ има капацитет да биде успешен и со нов претседател.
Чин со кој внесува нова демократска практика во СДСМ која ќе има силно влијание и на другите партии.
Заев допрва ќе биде и како член силна подршка и движечка сила на СДСМ!
Заев не е политички потрошен. Млад е. Допрва му престои државничка кариера.

ФБ статус на Тито Беличанец