Игор Јанушев, вистински патриот!
Е вака се сака државата… Ќе си потпишеш договор на 15 години со кој ќе овозможиш на некој да се збогати на грб на граѓаните на РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА.
За фирмата милиони, о богами не само за фирмата, а за ЈСП 7000 денари.
Твит на ФурКлан