Сите влади биле заслужни што ДЕНЕС конечно добивме почеток на преговори.

Точно. Да не беше владата на BWPO ќе преговаравме пред десет години.

Ќе влезевме во ЕУ пред Хрватска.

ФБ статус на Видана Бошкова Мицевска